"de verlichte schildpad", verhaaltjes over verlichting

 

Er is geen vorm, je bent compleet, de antwoorden liggen in jezelf. Het lijkt zo simpel, en dat is het ook, behalve als je het niet ziet.

 

Luister naar de levensvragen van de dieren en onderzoek de aanwijzingen van schildpad in jezelf. Zo leer je de werkelijkheid over jezelf zien en zal je ware Zelf door de complexe structuren van geconditioneerde identificatie schijnen.

 

De eeuwenoude kennis is tijdloos en heeft nooit aan actualiteit afgedaan, het gaat tenslotte alleen om jezelf, hier en in dit moment. Door de aanwijzingen in een context met dieren te plaatsen zijn de lessen wellicht makkelijker te accepteren en op jezelf toe te passen.

 

Het is aan jou wat je ermee doet en hoe ver je gaat. Durf jij naar jezelf te kijken zoals schildpad? Het zal je overtuigingen zeker op de kop zetten, maar als jij die uitzonderlijke zoeker bent die bereid is tot het einde te gaan, dan zal je net als schildpad ontwaken en waarlijk vrij zijn.

 

Hieronder vind je een inkijkexemplaar.

 

Je kunt het boek bestellen door een mailtje te sturen naar jeroenpetra@hotmail.com

De kosten van een boek zijn €12,50 (+ verzendkosten €3,90)

"Zijn zonder jezelf", een boek over niets 

      

Dit boek bevat aanwijzingen voor de zoeker naar de waarheid. Het nodigt uit tot zelfonderzoek en vertelt niets nieuws. Jij bent de bron, jij bent het antwoord, jij bent de oneindige zee. Je hebt het altijd al geweten, maar liet je meenemen door een overtuiging die je heeft misleid. Door te herkennen wat je werkelijk bent ga je dingen zien zoals ze werkelijk zijn. Er is niets en dat is alles. Dat is waar dit boek rechtstreeks naar verwijst.

 

Hieronder vind je een inkijkexemplaar.

 

Je kunt het boek bestellen door een mailtje te sturen naar jeroenpetra@hotmail.com

De kosten van een boek zijn € 15,- (+ verzendkosten €3,90)